De enigste ware pad in de wereld is waarheid.

  Home   Over ons   Bekering   Links   Contact 

Volgende

Sedreh Poshi/Navjote

ceremonie.

 

Perzisch

 

 

Andere talen

 

Perzisch

 

    

 

    •  Spanish Page

        Página española.

 

 

 

 

 

 

Русские страницы

 

 

 

Française

 

 

 

Over Bozorg Bazgasht Organization

 


Anjuman-e Bozorg Bazgasht (vereniging van de grote terugkeer) is een onderdeel van Det Norske Zarathushthriske Trossamfunn (Zoroastrische Vereniging van Norwegen).

Het is onze doel om mensen wereldwijd te informeren en te assisteren in hun bekering tot het Zoroastrische geloof.

Bozorg Bazgasht Organization is een religieuze vereniging zonder politieke belangen. Bozorg Bazgasht verwelkomt samenwerking in religieuze activiteiten met Zoroastrische groepen en verenigingen wereldwijd.

We hebben met trots vele mensen geholpen bij het ontdekken en bekeren tot het geloof van onze voorouders. Mocht je op zoek zijn naar informatie of zou je willen bekeren tot het Zoroastrianisme, dan kan je contact met ons opnemen via de e-mail. Wij zullen dan kosteloos een bekeringsceremonie voor je organiseren, ongeacht je huidige woonplek.

Wij zijn een non-profit vereniging en vertrouwen volledig op donaties van de bewonderaars van Asho Zartosht, en liefhebbers van het geloof van onze voorouders die geloven dat onze inspanningen ertoe doen. Mocht je vragen of suggesties hebben of zou je een bedrag willen doneren, neem dan contact op via de mail.

 

 

 

 

Copyright ® www.bozorgbazgasht.com

GOEDE GEDACHTEN
GOEDE WOORDEN
GOEDE DADEN